Archief

6-7-2020 We kunnen het nog

Vandaag, 6 juli, kwamen we na de 1ste Corona-golf weer bij elkaar voor een gezellig samenzijn in de buitenlucht. De bijeenkomst werd geopend door onze voorzitter Pierre Houben met enkele mededelingen; er waren 28 aanmeldingen vooraf, maar uiteindelijk waren we toch met 40 van de 50 leden bijeen.

Onder genot van koffie-thee-vlaai werd eerst gezellig bijgepraat, onze band ondersteunde dit muzikaal, drummer Sef was afwezig i.v.m. vakantie. Maar al snel besteeg Anya, onze muzikale leider, de bühne en werd er toch gezamenlijk gezongen; hierbij werd een ruime afstand van minimaal 3 meter aangehouden en dat ging prima. Uitkomst was “We kunnen het nog!” Zelfs de teksten werden moeiteloos opgehaald.

Onderbroken door een fikse regenbui ging het hierna gewoon verder tot ieders tevredenheid en plezier. Pierre meldde “dat kunnen we in augustus ook nog wel eens doen”, Daar was iedereen het mee eens! Dus wordt vervolgd, mogelijk dat we in september, afhankelijk van corona procedures, weer regulier kunnen gaan repeteren in een unieke locatie, meer info hierover volgt te zijner tijd via het bestuur.

Blijf gezond allemaal !

2-6-2020 Forever Young Leudal is Beregoed !

Ons lid Mieke Quanjel is creatief bezig geweest, ze heeft FYL in beertjes gemaakt. Door Annie Ottenheim is van de foto’s die Mieke maakte een filmpje gemaakt. Licht uit… spot aan, aktie!

30-4-2020 : Coronaproof “Youve got a friend"

Tsja, als je bij Forever Young Leudal bent heb je er zelfs een heleboel.  Enkele van die FYL vrienden, Anya en de band, hebben een lied uit ons repertoire geheel in “veel-meer-als 1,5 meter” stijl opnieuw opgenomen…

Optredens 2019

19 December: Vrouwenvereniging Neer

Op de jaarbijeenkomst van de vrouwenvereniging Neer gaf Forever Young Leudal acte de presence met een spetterend optreden. 

Het aanvankelijk rustige publiek werd toch meegenomen door ons enthousiasme.

18 November: Ceciliafeest Eige Wies Roggel

De leden van Eige-Wies waren niet geïnformeerd over ons verrassings-optreden.

Het werd bijzonder gewaardeerd en we hebben samen tot in de kleine uurtjes bij “Café TonVannebekker met Gemma” gezongen en gefeest. 

17 November: Bevrijdingsfeest Nunhem

In Nunhem werd aandacht besteed aan het feit dat we 75 jaar geleden bevrijd werden. 

75 Jaar bevrijding vier je samen! Dit weekend was voor iedereen, jong en oud. Vrijdagavond was voor de jeugd. Zaterdag- en zondagmiddag voor het hele gezin. Zaterdagavond voor iedereen vanaf 18 jaar.

Forever Young Leudal zong ruim drie kwartier !

10 November: Dag van de mantelzorg Baexem

In Baexheimerhof werden de mantelzorgers van de regio Leudal  in de bloemen gezet. 

Na een gezamenlijke lunch trad Forever Young Leudal op voor deze mantelzorgers.

8 September: Bombardon Heythuysen

Ons eerste zelf georganiseerde Theateroptreden werd een enorm succes. We kwamen stoelen tekort . 

Onze zustervereniging Forever Young Venlo trad op en in de pauze werden enkele liedjes door Wilma Melssen samen met het Combo uitgevoerd.

23 Juni: Oppe Groos Roggel

Achter het Café Sjrake in Roggel was er een keur van artiesten in het Festioval “Oppe Groos”.

In zomerse outfit met prachtig weer kon iedereen zich naar hartelust uitleven in zang, muziek en gezelligheid.

17 April: De Roffert Buggenum

Ons allereerste optreden hadden we in Buggenum in het multi-functioneel centrum “De Roffert”. 

Daar werd ook onze eerste groepsfoto gemaakt.

Copyright 2020 © Forever Young Leudal